Veliki pozdrav!

Ja sam dr. sc. Anita Freimann, vaša doktorica sreće, autorica knjige Hrabrost na putu sreće, osnivačica koncepta 3H Food, vlasnica Instituta za sreću, izvanredna profesorica na Ekonomskome fakultetu u Osijeku. Naziv doktorica sreće stekla sam nakon doktorata iz područja ekonomije sreće koja se bavi blagostanjem društva, indeksima sreće i onime što država može i treba napraviti u svrhu povećanja kvalitete života svih ljudi. Imam nepresušnu potreba za učenjem i novim znanjima. Proučavanje sreće i načina za življenje smislenog i sretnog života moje je nadahnuće i ono što me dovodi u stanje očaravajuće obuzetosti (ono kad tijekom aktivnosti zaboravite na vrijeme).

Sudjelovala sam na brojnim međunarodnim konferencijama i skupovima, te aktivno radim na popularizaciji znanosti kroz okrugle stolove, TV i radio emisije, intervjue, tribine, novinske članke, popularizacijske simpozije, YouTube kanal i slično. Znanstveno, povećanje blagostanja vidim kao ultimativni ekonomski cilj. Privatno, želim promijeniti svijet pa stoga najviše mijenjam sebe.

Najsretnija sam kad motiviram i potaknem druge na promjenu, rast i život u sreći. Potičem  ljude da osvijeste zone komfora u svom životu, suoče se sa strahovima i uz pomoć hrabrosti naprave potrebne promjene.  Ponekad je potrebno rastaviti se na dijelove, kako bi smo se mogli ponovno sastaviti. Zvuči strašno, ali nije. Ja sam to prošla, pa možete i vi. Ako niste spremni, i to je ok. Vratite se kad budete. 🙂

Onima koji su spremni savjetujem da promisle o ukupno 12 izazova s kojima se svi u životu susrećemo, samo ne u  istoj mjeri. Više o njima možete saznati u videu, detaljnije u mojoj knjizi čiji prvi dio možete dobiti potpuno besplatno. Možda neće uvijek biti lako prolaziti kroz sve promjene i biti izvan zone komfora, ali će na kraju biti vrijedno. A u međuvremenu niste sami, imamo jedni druge na putu sreće.

Vaša doktorica sreće,
dr.sc. Anita Freimann